top of page

Outfit: New Rebel

Ik ga altijd met de fiets naar het werk, maar ik moet ook altijd veel meenemen: mijn laptop, mijn camera, mijn lunch, en dan zit mijn tas eigenlijk al vol. Tegenwoordig gebruik ik gewoon mijn ruime (én mooie) rugzak van New Rebels, en ik wil hem graag aan jullie voorstellen!

 


Ik gebruikte heel lang een grote, zwarte shopper om al mijn spullen mee te nemen. Mijn rechterschouder was me niet dankbaar, en eigenlijk was het ook gewoon niet handig op de fiets. Ik besliste dus om over te schakelen op een rugzak, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het enige probleem: het was wel praktisch, maar verre van mooi.


Daar heeft New Rebels dus een oplossing voor geboden, want mijn bruine rugzak vond ik op hun webshop. De kwaliteit is super, hij voelt zo stevig aan. Al mijn spullen passen erin en hoe mooi is hij ook! Ik word zo blij als ik hem zie!


Verder bestaat mijn outfit uit het groene jurkje van Guess dat ik vorig jaar in Outlet Center Roosendaal kocht - eigenlijk maakte Nikola de keuze en ik had het nog niet veel gedragen, mijn vertrouwde bruine blazer en mijn witte Nikes.


Ik wilde ook nog even mijn veters tonen, want ik vind ze zelf superleuk! Uiteraard van Lace It Up, maar ze staan nog niet online want ik wilde ze eerst zelf goed uitproberen. Ik beloof dat ze snel online zullen verschijnen!


Rugzak: New Rebels // Jurkje: Guess // Blazer: Only // Sneakers: Nike // Veters: Lace It Up


Gebruik jij soms een rugzak? 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page