top of page

Outfit: Pink look

Roze is mijn lievelingskleur, en ik heb ondertussen al genoeg zwart gedragen. Ik zei het vorige keer ook: mijn outfits weerspiegelen mijn humeur, en ik kan je verzekeren: als ik roze draag, ben ik blij! Vandaag dus een roze outfitje 😍.


 


Deze outfit begon eigenlijk met het truitje zonder mouwen. Ik heb het een tijdje geleden online besteld omdat ik de kleuren zo mooi vond. Elke keer als ik mijn kast opende, was het hét item waar ik blij van werd. Maar ik vond het moeilijk om het te combineren. Om eerlijk te zijn is de vorm niet zo flatterend: hij is redelijk boxy. Ik moet hem dus in mijn broek dragen om een beetje vorm in mijn outfit te krijgen, maar dat doe ik eigenlijk meestal.


Mijn trui is van Y.A.S. en ik hou van de combinatie van het roze met het geel en het oranje. Dat is echt zo'n kleurenpalet dat aan de lente doet denken, en ik ben daar alvast helemaal klaar voor.


Onder mijn trui draag ik een simpel wit hemd van viscose, dat ik een hele tijd geleden bij H&M kocht. Nu ik de outfit zo zie, had ik misschien beter voor een katoenen hemd gekozen, dat een beetje oversized is. Maar ik mag niet te kritisch zijn voor mezelf, haha!


Om mijn nek draag ik een sjaaltje van MAE, van Veritas. Dit exacte sjaaltje vind ik niet meteen terug, maar ze hebben nog heel veel andere designs. Ik koos deze omdat ik opnieuw heel blij werd van de kleurencombinatie. Hoe leuk is dit sjaaltje bij mijn spencer?


Mijn jeans is van C&A. Ik heb onlangs ontdekt dat ik hun jeans echt heel goed vind. Het enige probleem dat ik soms heb is dat de taille veel te breed is, maar bij deze broek is dat gelukkig niet het geval. De exacte jeans die ik heb is uitverkocht, maar ik raad aan om eens bij C&A te kijken als je een nieuwe jeans zoekt.


En dan tot slot mijn sneakers, en dat is opnieuw een paar dat ik heb gekozen omdat de kleuren mij blij maakten. Het is een paar van Guess, in ecru met turquoise logo's. Ik draag meestal low-top sneakers, maar stiekem vind ik een high-top vaak ook wel cool!Wat vind jij van deze roze look?


 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page