top of page

Outfit: Only Black

Vandaag een LBD, of Little Black Dress, dat ik vond op de webshop van Only. Ik zocht nog een zwarte jurk die ik kan dragen voor feestjes, want ik ben helemaal klaar voor meer feesten!

 
Als ik me wil opkleden, vind ik een zwarte jurk altijd gepast. Deze jurk viel me op omdat de bovenkant speciaal is. Behalve het schouderdetail is de jurk heel simpel, en daardoor is het echt zo'n stuk dat je voor heel veel gelegenheden kan dragen.


De stof van de jurk is een crêpe met een beetje elastaan, waardoor de jurk wat mee rekt met je lichaam en comfortabel zit. De lengte is ook ideaal: Hij komt tot halverwege mijn kuiten waardoor mijn lichaam net wat meer bedekt is en dat vind ik altijd wel classy staan.


Ik draag uiteraard een paar hoge hakken. Deze zwarte sandalen met strikjes vond ik in een tweedehands winkel - ze waren nog nooit gedragen. De strikjes en steentjes zijn misschien een héél klein beetje over the top, maar ik word telkens blij als ik ze zie.


Ik heb mijn haar snel opgestoken met een gouden claw clip. Gewoon een snelle twist en het zit vast. Zo'n haarclip is echt een musthave!


Jurk: Only // Schoenen: tweedehands


Heb jij al een LBD?

 

P.S.: Volg je me al?


Comentarios


bottom of page