top of page

Outfit: Streep

Het is weer tijd voor een outfit, en deze is eigenlijk redelijk basic. Dat mag soms wel eens, vind ik. Ik wissel heel graag af tussen kleurrijk en opvallend, en neutraal en simpel. Mijn outfit is elke dag weer een weerspiegeling van wie ik ben en hoe ik mij voel, en vandaag hou ik het gewoon simpel.


 

Ik ben de laatste tijd nogal into boots. Een paar laarzen is onmisbaar in je garderobe, want je kan ze gebruiken om onder kleedjes en rokken te dragen, maar ook over een broek!


Vandaag combineer ik een nieuw paar laarzen met een simpele jeans. Mijn laarzen zijn van Omoda en ik vind ze perfect! De hak is redelijk hoog, maar door het platformpje aan de tenen zijn ze heel comfortabel. De laarzen komen tot net onder mijn knie, en dat is voor mij de perfecte hoogte voor een casual look. Ik kan echt niet wachten om deze laarzen te combineren met een jurkje of een rokje!


Ik draag een slim mom jeans die ik een hele tijd geleden van Stradivarius kocht. Normaal zou ik een jeans kiezen die wat meer skinny is, omdat die gemakkelijker in een paar laarzen passen, maar in mijn nieuwe laarzen is voldoende ruimte om de pijpen van dit iets rechter model er netjes in te dragen. Ik hou van de combinatie van het blauw van de jeans met het bruin van de laarzen.


Mijn truitje is er een zelfgemaakte, uiteraard met een supermooi stofje van Stoffenboetiek. Het is een iets dikkere tricot met bruine en rode strepen, en ik koos ervoor om met een streep bovenaan de top te werken. Deze stof is echt tof om een beetje mee te experimenteren: waar zou jij de strepen verwerken?


Het is al mooi weer, maar echt warm is het toch ook nog niet. Ik heb daarom mijn bruine jas van vorige winter nog eens bovengehaald, want bruin is m'n ding. De jas is lekker oversized, en dat is zalig omdat het zo'n cosy gevoel geeft.


Wat vind jij van deze outfit?


Laarzen: Omoda // Jeans: Stradivarius // Stof truitje: Stoffenboetiek // Jas: La Redoute 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page