top of page

Veilig genieten van de zomerzon!

Je buitenruimte aanpassen Of je nu een grote tuin hebt, een leuk terrasje, of een gezellig balkon; zorg er tijdens de zomermaanden voor dat er voldoende schaduw voorzien is. De beste manier om je huid te beschermen tegen de zon is om zo veel mogelijk in de schaduw te blijven. Het gemakkelijkste is om een mooie parasol toe te voegen aan je buitenruimte. Een parasol is ideaal voor elke tuin, elk terras en elk balkon, omdat je ze in verschillende maten en vormen kan vinden. Bij Parasols.nl kan je jouw ideale parasol kopen, want ze hebben een ruim assortiment aan tuinparasols, muurparasols, zweefparasols en zelfs horecaparasols. Bovendien krijg je er garantie op het frame, en op de kleurvastheid van het doek. Niets te verliezen, dus!

Zonnecrème Zelf draag ik het hele jaar door SPF50 op mijn gezicht, maar zeker als de zonkracht hoog is, moet je je huidje beschermen met een zonnecrème. Ga voor een zonnebescherming met UVA en UVB bescherming, en als je niet goed weet waar je moet beginnen, raad ik je aan om eens te gaan kijken bij de apotheek. Daar vind je ontzettend veel zonneproducten die aangepast zijn aan jouw huid. Kies voor je gezicht een crème die specifiek voor het gezicht bedoeld is, want die zijn vaak minder vet en glanzend. Vergeet ook niet om je zonnecrème regelmatig opnieuw aan te brengen. Een goede vuistregel daarvoor is om op z'n minst elke 2 uur jezelf opnieuw in te smeren. Als je bent gaan zwemmen, breng je uiteraard meteen een nieuwe laag aan als je uit het water komt, en let op je gevoelige plekjes om die wat extra aandacht te geven. Bij mij zijn de bovenkant van mijn voeten, en het plekje net onder mijn hals mijn gevoelige plekjes die snel verbranden.

Water Het is sowieso een goed idee om het hele jaar door voldoende water te drinken, maar zeker als het warm is dien je je lichaam goed te hydrateren. Door te zweten verlies je snel vocht, dus breng je drinkfles mee als je de zon in gaat. Probeer om 2 liter water per dag binnen te krijgen, en zo zorg je dat je niet gaat uitdrogen. Hoe geniet jij veilig van de zon? 

Commenti


bottom of page