top of page

Trend: Rust Married

De zomer komt eraan, en als je ongeveer mijn leeftijd bent, staan er vast veel bruiloften op de planning. Ik was benieuwd naar de trends voor bruiloften in 2023 - al ga ik zelf nog lang niet trouwen - en wil je graag meenemen in mijn zoektocht. Een trend voor deze zomer is de keuze voor roestkleurige thema's voor je bruiloft. Weg met pasteltinten, hier komt het terracotta kleurenpalet!

 

Roestig oranje, warm bruin of rijk oker. Het zijn dé tinten voor het aanstormende bruiloft-seizoen. De warme tinten vervangen op veel bruiloften de pasteltinten.


Oranje is de kleur van optimisme, dus het is niet vreemd dat veel mensen kiezen om deze kleur te gebruiken op een prachtig moment zoals een bruiloft! Ik heb al een beetje inspiratie opgedaan, en ik moet zeggen: ik ben echt fan van deze trend.Wat vind jij van deze trend? 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page