top of page

Outfit: Vilix

Als ik in mijn outfit niet voor kleuren kies, hou ik wel van een outfit met veel zwart. Zwart is een krachtige kleur en ik voel me er altijd goed in. Vandaag een outfit met veel zwart, en twee nieuwe tasjes van Vilix!


 Ik hou van deze outfit: laarzen, rokje, veel zwart en een kraagje. Echt een goeike, ik voel mij hier goed in.


Ik begin met de twee tasjes: ze zijn allebei van Vilix. Als je het merk nog niet kent, hoef je je niet te schamen. Ik kende hen ook nog niet. Ze hebben een kleine collectie met leuke tassen, en ik kon deze mini-tas en de zachte fluffy tas niet weerstaan.

Het kleine tasje is de Zazou tas (is dat een leeuwenkoning-reference?) en de fluffy shopper is de Fluffy tas.


Mijn jas is van Mango en heb ik al heel lang. De kwaliteit is heel goed, al moet ik hem wel vaak "ontharen" want hij grijpt elk haartje vast. Een middellange tot lange jas is echt onmisbaar als je vaak rokjes of jurkjes draagt, want ik vind het het allermooist als mijn jas langer is dan mijn rok.


Ik draag een simpel A-lijn rokje van Only. Veel valt er niet over te zeggen omdat het zo basic is, maar het is zo'n stuk dat ik met heel veel kan combineren!


Mijn laarzen zijn van Omoda. Ik had ze al in het bruin en die zitten zo goed en heb ik al zo vaak gedragen dat ik ze ook in het zwart wilde. Voor mijn verjaardag heb ik ze dan maar aan mezelf cadeau gedaan. Dankjewel, Silke!


Ik draag een zwarte blouse, ook van Mango, met daarover een beige oversized sweater van Bershka. En dat is de look!Draag jij ook vaak zwart?
 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page