top of page

Outfit: Ursula jurk

Outfit: Ursula jurk

Het vestje was een idee van Greet, een fantastische stylist die ook naaicursus volgt bij Stoffe & Koffe. Ik ben superblij dat ik haar heb leren kennen, want zij weet alles over stijl! Zij gaf de tip van een gebreide bodywarmer, en ik moet zeggen dat ik er zelf nooit zou zijn opgekomen, maar het resultaat is inderdaad echt leuk. Voor deze body gebruikten we het patroon Irma Bodywarmer van Fibre Mood. Het is een patroon waarbij je niet meteen zou denken aan een gebreide stof, maar geef toe: dit staat superleuk! Mijn horloge is van Danish Design (wat had je anders gedacht?) maar ik moet er nog wat linkjes tussenuit halen want het bandje is wat te breed, hihi. Ik draag een paar canvas sneakers met gekleurde zolen. Deze vond ik tweedehands op Vinted!

Stof jurk: Stoffe & Koffe // Patroon jurk: Ursula La Maison Victor // Stof buitenkant gilet: Stoffe & Koffe // Stof binnenkant gilet: Stoffe & Koffe // Patroon gilet: Irma Fibre Mood // Horloge: Danish Design // Sneakers: Vinted

Wat vind jij van mijn jurkje?

Commentaires


bottom of page