top of page

Outfit: The Green One

Groen is de kleur van hoop, toch? En dat vind ik een heel mooi idee om het jaar mee te starten. Mijn eerste outfit van het jaar 2023: groen, groen, groen!


 Jep, groen vandaag! Ik sta in het midden van het groen, met mijn groene outfit. En het is een speciale!


Ik begin vanboven: mijn trui. Het is een handgemaakt exemplaar - het is mijn mama die deze trui maakte. Het patroon is de Amara trui van La Maison Victor. Hij is lekker oversized (hij is in mijn mama haar maat gemaakt, dus voor mij is hij nog groter, maar I love it!) en de knopen op de schouder maken het af. Ik verstop me graag in de hoge kraag als het wat kouder wordt, en deze is de perfecte hoogte en breedte voor een gezellige touch.

De stof is er uiteraard eentje van de Stoffenboetiek. Hij is lekker fluffy met streepjes (of zijn het golfjes?) en hij valt erg soepel.


Mijn broek, dan, is ook handgemaakt. Het is een heel simpel patroon, dat we zelf hebben samengesteld van een aantal patronen om een flatterend model te krijgen. Bovenaan zitten naden waardoor hij perfect past.

De stof is een two way stretch in een prachtig groen. Door de stretch is de broek ontzettend comfortabel, maar toch is hij stevig genoeg om mooi zijn vorm te behouden.


Tot slot: mijn sneakers. Ik ben weer stilaan gestart met het restoreren van versleten sneakers en dit paar heb ik ook een nieuwe look gegeven. Ik ging voor een combinatie van diepgroen en muntgroen, en ik gaf ze een nieuw paar veters van Lace it Up! De veters zijn de sjaal print veters met groen en bruin. Ik denk dat gewone witte veters er ook super zouden uitzien met deze sneakers, maar ik wou eens iets anders doen. Wat denk jij?


Patroon trui: Amara trui // Stof trui: Stoffenboetiek // Patroon broek: een verzamelingetje! // Stof broek: Stoffenboetiek // Sneakers: Nike // Veters: Lace It Up


 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page