top of page

Outfit: Nuova Era

Ik ging onlangs een beetje shoppen in de Paalstraat, dat is de winkelstraat van Schoten, waar ik woon. Er was een jurk die me meteen opviel, en ik werd instant verliefd toen ik hem paste. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een lila midi-jurk, en vandaag toon ik je mijn outfit!

Outfit: Nuova Era
Outfit: Nuova Era
Outfit: Nuova Era
Outfit: Nuova Era

Oh, is mijn jurk niet prachtig? Ik vond hem bij Nuova Era in Schoten, een hele stijlvolle winkel voor vrouwen én mannen. Ik hou echt van de stijl van Nuova Era, en deze jurk kon ik gewoon niet weerstaan. Het is een lila jurk die tot halverwege mijn kuiten gaat, met bovenaan knoopjes en een revers kraag. De mouwen zijn lang en een beetje wijd, met onderaan boordjes met een knoop. Op de taille zit een lint dat je zelf kan knopen, en er zit ook een elastiek in zodat hij mooi plooit.

Ik vond de jurk heel mooi staan met een paar witte sneakers, maar met mijn nieuwe pumps vind ik de jurk nog beter staan. Ik vond dit paar pumps bij Omoda, een webshop die je mogelijks al kent, maar indien je nog niet van Omoda gehoord hebt: bij deze is het een tip! Je vindt er superveel mooie merken zoals Object en Guess, en ze hebben echt een ontzettend ruim aanbod in zowel kleding als schoenen en tassen, ook voor mannen en kinderen. Behalve deze prachtige pumps van Notre-V koos ik nog een paar schoenen dat je hoogstwaarschijnlijk binnenkort te zien krijgt!

Tot slot draag ik het allerkleinste tasje dat ik ooit heb gehad. Ik weet dat het even een trend is geweest om nog kleinere tasjes te dragen - misschien is dat nu zelfs nog hip - maar ik begrijp het eigenlijk niet zo goed. Ik vind dat in een tas op z'n minst mijn gsm en mijn portefeuille moet passen, maar in dit tasje krijg ik enkel mijn sleutels, haha. Gelukkig had mijn fotografe (Floortje, mijn zus) extra ruimte in haar tas om al mijn spullen te dragen. Thanks, Floortje!

Tik op het verhaal hieronder om de outfit in beweging te zien!

Wat vind jij van mijn nieuwe outfit?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?Inschrijven

Comments


bottom of page