top of page

Outfit: Hemalia

Onlangs ontving ik een handtas van Liu Jo, en hij was zo fluffy dat ik er meteen vrolijk van werd. Ik wilde hem dus natuurlijk heel graag delen, dus hier is mijn outfit met de Hemalia schoudertas van Liu Jo!


 





Het werd weer een outfit met veel laagjes. Ik draag een simpel wit tennis-jurkje dat ik vorige zomer bij H&M bestelde. Tegenwoordig probeer ik zo veel mogelijk mijn kleding doorheen de seizoenen te blijven dragen, en door dit zomers jurkje te combineren met laarzen en een trui is het nog nét gepast voor de herfst. Ik moet er wel bij vertellen dat de foto's zijn gemaakt toen de temperaturen nog boven het vriespunt lagen - vandaag zou ik et niet meer aandurven 😁


Over mijn tas heb ik dus al verteld dat hij van Liu Jo is. Het is de Hermalia schoudertas van imitatiebont, en hij is superzacht. Er kan echt veel in, en ik hou van de goudkleurige details. Zo luxueus!


Om de outfit wat warmer te maken heb ik een truitje over mijn jurk aangetrokken. Deze cropped trui is er eentje van Loavies. De stof is heerlijk zacht en ik vind het heel leuk staan bij het jurkje.


Mijn laarzen heb je al eens gezien, want ik droeg ze eerder ook al bij mijn Farrah jurk. Nog steeds ben ik verliefd op deze laarzen: ze zijn zo gemakkelijk te combineren en ze zitten echt comfortabel.


Ik draag een trench coat die ik bij Massimo Dutti vond. Een trench coat is stijlvol en altijd gepast, en ik was op zoek naar een perfecte basic trench. Deze is perfect!




 


P.S.: Volg je me al?


bottom of page