top of page

Outfit: Anastasia Jurk

Simpele patronen, dat is echt iets voor mij. Ik hou van een minimalistische look, want ik ben van mening dat je beter een mooi stofje kiest en een simpel model gebruikt. De Anastasia jurk van La Maison Victor is een patroon met veel potentieel, dus koos ik een mooi stofje uit en vandaag deel ik graag het resultaat.De stof die ik uitkoos was een seersucker met lichtblauwe streepjes. Een seersucker geeft de stof een beetje textuur, en dat maakt het resultaat nét wat specialer. Op de foto's draag ik de Anastasia jurk alleen, maar ik was ook aan het denken dat het wel mooi zou zijn om hem in de herfst over een blouse te dragen om extra laagjes te creëren.


Ik koos ervoor om de jurk korter te maken - want in de Victor staat hij in een lengte tot halverwege de kuit. Zelf draag ik jurken tot net boven de knie, dus was het niet veel moeite om de jurk aan te passen. Voor de bandjes worden in het patroon aparte stukjes band gebruikt, met een clip zodat je de bandjes kan verstellen, maar ik koos ervoor om de bandjes gewoon ook in de stof te doen, om het simpel te houden.


Mijn slippers zijn mijn nieuwste paar van Steve Madden, en wat zijn ze prachtig! Ik draag bijna nooit slippers, maar ik begrijp nu echt waarom zo veel mensen fan zijn: ze zijn zo comfortabel en heerlijk om te dragen tijdens het warme weer. Ze hebben twee brede gevlochten bandjes met kleine steentjes. De afwerking is prachtig!Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer


P.S.: Volg je me al?

Commentaires


bottom of page