top of page

Outfit: All The Memories

Jeej, daar is de zon weer. Ik voel mij goed, en ik heb weer zin om mooie outfits te dragen. En ik ga meteen all out: ik draag niet enkel een super girly jurkje, maar ook een paar hooggehakte pumps met steentjes.



Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Outfit: All The Memories

Niet heel vaak draag ik én een jurkje én hoge hakken. Om eerlijk te zijn heb ik mij het voorbije anderhalf jaar niet heel goed gevoeld, en dat heeft mij heel onzeker gemaakt. Nu, na een paar knopen doorgehakt te hebben, en na een hoognodige en fantastische vakantie, voel ik mij als herboren, en ik heb weer zin om kleuren te dragen, en outfits die opvallen.

Nu draag ik dus weer een supermooi jurkje van Loavies. Het is een beetje een speciaal model omdat het strak zit rond mijn heupen, maar ik vind het net daardoor heel flatterend. De stof is lekker flowy en ideaal om een zomerse look mee te creëren.

Met mijn code SILKEBLOGS-20 krijg je nog tot en met 21 augustus 20% korting op de hele website van Loavies!

Een girly jurkje als dit zou ik normaal meestal combineren met een paar sportieve sneakers om contrast te bieden en de look wat meer casual te maken. Maar dit keer pakte ik het anders aan. Ik had een paar schoenen opgestuurd gekregen van Steve Madden helemaal over the top zijn en daardoor mijn hart hadden gestolen. Het zijn de Vyper pumps in lila. Met een doorzichtige upper die verrassend comfortabel zit, en paarse steentjes langs de zool, is het een paar schoenen waar Assepoester jaloers op zou zijn.

Verder draag ik een klein beige tasje (dat eigenlijk veel te klein is want mijn gsm past er niet eens in) en een gouden haarklem waarmee ik mijn haar half heb opgestoken.

Jurk: Loavies (code SILKEBLOGS-20 voor 20% korting) // Pumps: Steve Madden

Bekijk de outfit in beweging:


 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?

Comments


bottom of page