top of page

Getest: kleren ruilen met Swopster

Ik heb best wel veel kleren, maar het grootste deel ben ik een beetje beu. Toen ik Swopster tegenkwam, leek me dat een perfecte oplossing om wat nieuwe items in mijn kast te krijgen, en tegelijkertijd wat ruimte te maken. Ik probeerde het uit, en vandaag vertel ik je er alles over!Getest: kleren ruilen met Swopster

Het idee achter de app is geniaal. Ken je het nog toen we vroeger met vriendinnen afspraken om kleding te wisselen? I loved it! Ik deed altijd superhard mijn best en ik had top kledingstukken om te ruilen. Maar mijn vriendinnen en ik hadden vaak niet dezelfde maat, en er zit altijd wel een vriendin tussen die alleen versleten en saaie stukken meeneemt. Wat als je dat concept nu kon doen met superveel andere mensen?

Ik ben helemaal mee! Het idee is heel organisch en herkenbaar, en het past perfect in de mindset van duurzamer om te gaan met mode.

De app zelf is ook heel simpel te gebruiken. Je kan zelf kiezen of je je kleding wil ruilen of verkopen. Ik koos om te ruilen, en ik ruilde een trui die voor mij nét wat te groot was, voor een zalige lila trui met gele details.


Getest: kleren ruilen met Swopster

Getest: kleren ruilen met Swopster

Getest: kleren ruilen met Swopster

Het meisje waarmee ik ruilde was superlief, en het contact verliep heel vlot. Alles voelt heel persoonlijk en authentiek aan. Ik had meteen het gevoel alsof ik met een vriendin in de woonkamer onderhandel welk stuk ik wil ruilen met de leuke trui. Ah, de nostalgie!


Getest: kleren ruilen met Swopster

Ook zin om wat verandering te brengen in je kleerkast? Download dan nu de app door op een van de knoppen hieronder te drukken!
Nog meer weten over hoe de app werkt? Het is super simpel! Bekijk de video om te zien hoe makkelijk het is.


 

P.S.: Volg je me al?

bottom of page