top of page

Een terugblik op 2022, en een vooruitblik op 2023

2022 is voor mij geen topjaar geweest, maar toch blik ik graag even terug op wat 2022 mij heeft gebracht. Belangrijker: ik blik ook vooruit op 2023, en mijn hopen en wensen voor dit jaar.


 

Sorry, ik ga niet heel enthousiast doen over 2022, want om eerlijk te zijn is het jaar niet heel gunstig geweest voor mij. Er zijn heel veel mooie momenten geweest, natuurlijk, maar mijn mentale gezondheid is het voorbije jaar niet goed geweest, en ik heb het jaar moeten afsluiten met een depressie.


Toch wil ik een paar hoogtepunten delen, want het is gelukkig niet allemaal kommer en kwel geweest!

Sneakers

Het ging niet heel goed met mij, en ik merkte dat ik alleen maar aan het werken was. Daar moest verandering in komen, want ik wilde weer genieten van het leven. Ik ging dus op zoek naar een hobby, en die vond ik: ik begon met sneakers te restoreren en te personaliseren. Sinds mijn eerste paar heb ik echt een passie gevonden, want ik vind het ontzettend leuk om iets met mijn handen te creëren. Ik heb al heel wat sneakers onder handen genomen, en ik heb vooral zo veel geleerd. In 2023 wil ik mijn hobby zeker verderzetten!


Kroatië

Ik ben in 2022 ook naar Egypte gegaan met Nikola, en dat was echt zalig, maar mijn favoriete reis van 2022 was die naar Kroatië. Het was zo'n veelzijdige reis, en ik heb ervan genoten met volle teugen. Familie, zon, zee, strand, bergen, natuur, lekker eten. Het was perfect!


Stoffenboetiek

In 2022 werd Stoffe & Koffe Stoffenboetiek. Het jammere aan de zaak is dat de fysieke winkel na 9 jaar gesloten werd, maar we bekijken het positief: de webshop blijft bestaan en draait goed. We gaan de winkel zeker missen, maar er is een leuke winkel in de plaats gekomen, en we kijken vooruit. 

Een vooruitblik op 2023

Mijn nummer 1 voornemen voor dit jaar is om mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Ik ga op zoek naar wat mij blij maakt, waar ik van kan genieten, wat ik wil.


Verder heb ik nog wat kleine persoonlijke voornemens, maar ik wil vooral ook niet te veel druk op mezelf zetten. Ik wil mezelf dit jaar weer terugvinden en alles wat daar nog bij komt is fijn.


Heb jij goede voornemens voor 2023?

P.S.: Volg je me al?

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

bottom of page