top of page

Boekreview: Manie door Mark Leenards

Korte inhoud


Het leven te slim af zijn. Dat willen we toch allemaal? Maar wat als er regels zijn om te stijgen of dalen op de levensladder? Welke invloed zou dit hebben op je eigen leven en dat van anderen? In ‘Manie’ ontdekt hoofdpersoon Aris, nadat hij rock-bottom heeft bereikt, hoe hij weer grip op zijn leven kan krijgen. Dit gaat uiteraard niet zonder horten of stoten. Aris ondergaat zware verliezen, maar ontdekt ook hoe hij alles weer terug kan krijgen. Ondertussen wordt hij voor onmogelijke keuzes gesteld. Is hij bereid om alles op te geven voor het weerzien van zijn grote liefde? Of heeft hij zijn hoofd volledig op hol laten brengen door haar? Ik moet eerlijk zijn: ik wist niet helemaal wat ik van Manie moest verwachten. De auteur Mark Leenards is een ondernemer in de financiële wereld, en schreef al veel financiële columns, en daardoor denk ik dat ik begon te lezen met het idee dat het droog of saai zou zijn. Niets bleek minder waar te zijn, want vanaf de eerste pagina zat ik helemaal in het verhaal.
Boekreview: Manie door Mark Leenards

Manie door Mark Leenards, € 20,99

Heb jij nog goede boeken gelezen de laatste tijd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimerP.S.: Volg je me al?  FacebookInstagramTwitterYouTubeBloglovin

Comentários


bottom of page