top of page

To The Rescue: Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Je herkent het vast: droge plekjes op je lichaam. Of het nu je lippen, je gezicht, je ellebogen of je knieën zijn, iedereen heeft er wel eens last van. Voor momenten dat een gewone voedende crème niet voldoende is, komt de Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream je redden. Ik probeerde hem uit, en vertel je er vandaag alles over.


 

Ik kreeg een heel schattig perspakketje met dit leuke koffertje.


De Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream is een ultra-herstellende crème met bèta-glucaan en colloïdale havermout. Hij is ideaal op de hele droge plekjes die veroorzaakt kunnen worden door zonneschade, stress, vermatige blootstelling aan extreme weersomstandigheden, overmatig gebruik van actieve ingrediënten en huidgevoeligheid.


De formule bevat bèta-glucaan, en je kan hem zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.


Bèta-Glucaan is een huidherstellende molecule die de droge, gevoelige huid kan helpen transformeren in een gladdere en gezondere huid. Onze formule met Bèta-Glucaan helpt de droge en gevoelige huid te herstellen en te transformeren.


Colloïdaal Havermout, rijk aan ontstekingsremmende bestanddelen, staat erom bekend dat het de gevoelige huid verlicht en de huidbarrière herstelt. Onze formule met colloïdale havermout helpt de huid te kalmeren en het herstel te ondersteunen.


Ik heb de Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream geprobeerd. De consistentie is anders dan mijn gewone crèmes; deze is veel rijker en minder vloeibaar. Desondanks smeert hij goed uit en trekt hij redelijk snel in. Je hebt maar een héél klein beetje nodig om droge plekjes te behandelen, en dat doet de crème ontzettend goed.


Ik heb niet heel vaak droge plekjes, maar als ik ze heb krijg ik ze meestal niet snel weg. De plekjes naast mijn kin worden regelmatig plots heel droog, en dat voelt niet fijn aan en ziet er ook niet mooi uit onder mijn make-up. Ik haalde dus de Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream erbij en smeerde 's ochtends en 's avonds een beetje op mijn droge plekjes. Meteen zag het er veel beter uit - maar dat doen de meeste hydraterende producten wel - en de dag nadien waren mijn droge plekjes verdwenen. Indrukwekkend!
Conclusie


De Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream is een redder in nood bij droge plekjes. Mijn droge plekjes verdwenen als sneeuw door de zon na 1 dag, en deze lifesaver blijft bij mij voor de momenten dat mijn huid het moeilijk heeft. Heb je zelf een hele droge huid, of heb je wel eens last van droge plekjes? Dan is dit een musthave!


Heb jij soms last van droge plekjes?
 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page