top of page

Post Acne Kit met Eucerin DermoPure

Post Acne Kit met Eucerin DermoPure
Post Acne Kit met Eucerin DermoPure
 1. Antibacterieel

 2. Zonder zeep, zonder parfum

 3. Verstopt de poriën niet

 4. Verwijdert talg en dode huidcellen Het liefst reinig ik zelf met een crème cleanser, maar eigenlijk is deze DermoPure Reinigingsgel ook heel fijn. Ik ben altijd bang dat een gel mijn huid gaat uitdrogen, maar ik kan je vertellen: dat is bij deze gel niet het geval. Dit is een perfecte cleanser als je een gecombineerde of vette huid hebt, als je huid dof is en als je last hebt van onzuiverheden.

Eucerin DermoPure Reinigingsgel, € 10,80

 1. Anti-vlekken

 2. Anti-onzuiverheden

 3. Anti-glans Ik heb het serum nu al een tijdje gebruikt, en ik vind het allereerst gewoon een fijn serum. Mijn huid voelt goed aan na gebruik, ziet er egaal en glad uit, en is gehydrateerd. Ik vind het moeilijk om te zeggen of mijn vlekjes minder zichtbaar zijn, maar ik zie wel dat als er een nieuw vlekje bij komt, het door dit serum sneller vervaagt.

Eucerin DermoPure Triple Action Serum, € 17,16


 1. 8 uur anti-glans effect

 2. Vermindert puistjes en onzuiverheden en verzacht de huid

 3. Voorkomt overmatige talgproductie De formule is interessant: hij voelt wat stroever dan mijn andere crèmes, en daardoor heeft hij een matterend en blurrend effect. Toch voelt hij niet droog op de huid. Dit wordt écht jouw lifesaver als jij last hebt van een vette huid.

Eucerin DermoPure Matterende Fluid, € 10,88


 1. Zeer hoge zonbescherming voor het gezicht


Advanced Spectral Technology: bescherming tegen UVA/UVB en tegen de negatieve effecten van HEVIS-licht

 1. Voor alle huidtypen Ik vind dit een topproduct. Ik bescherm mijn huid élke dag tegen de zon met een factor 50, maar ik wil uiteraard niet dat mijn huid gaat glimmen. Zeker als je al een vette huid hebt, begrijp ik waarom je bang zou zijn van een zonnecrème elke dag. Met deze Sun Fluid moet je daar echt niet bang voor zijn: hij laat geen residu achter.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+, € 16,06

Heb jij last (gehad) van acne?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimerP.S.: Volg je me al?  FacebookInstagramTwitterYouTubeBloglovin

Comments


bottom of page