top of page

L'Oréal Paris More Than Shampoo

Het voorbije jaar heb ik niet altijd veel aandacht geschonken aan mijn haar. Ik was het nu maar 1 keer per week, en ik merk dat mijn punten na een paar dagen vrij droog zijn. Mijn haar was dus heel blij toen er een pakketje van L'Oréal Paris op mijn deurmat viel, met twee producten om mijn haar weer te verzorgen. L'Oréal Paris More Than Shampoo

Geen tijd, wel glanzende lokken

Mijn haar is lang en dik. Daardoor duurt het lang om mijn haar te wassen, drogen, stylen en verzorgen. 's Ochtends moet het voor mij vaak snel gaan, dus ik wil geen tijd verspillen waar het niet nodig is.

Dat wil de nieuwe More Than Shampoo oplossen. De shampoo reinigt zacht en voedt intens. In de shampoo zitten voedende lipiden, in zo'n hoge dosis die je anders enkel in een haarmasker zou terugvinden. Met de More Than Shampoo hoef je geen masker of conditioner meer te gebruiken, want hij doet het allemaal.

Ik heb zelf de Extraordinary Oil shampoo uitgeprobeerd, maar de More Than Shampoo is ook verkrijgbaar in de Color Vive variant voor gekleurd haar, en de Dream Long variant voor lang haar.


L'Oréal Paris More Than Shampoo

Ik heb hem de voorbije maanden gebruikt, en ook opgemaakt. Het gebeurt niet vaak dat ik een haarproduct opmaak, maar ik was enthousiast.

Waar ik vroeger lang in de douche stond om mijn haar te wassen (twee keer met shampoo, dan een masker en dat zo lang mogelijk laten intrekken, en dan conditioner) bespaar ik nu heel wat tijd omdat ik enkel de More Than Shampoo gebruik. Ik doe dat wel nog 2 keer, want anders krijg ik mijn haar niet helemaal schoon, maar dan nog duurt mijn douche veel minder lang.

Het is even wennen, want de More Than Shampoo voelt niet echt aan als een shampoo. In mijn handen voelde hij eerder als een conditioner, dus ik was een beetje bang dat hij mijn haar zwaar zou maken. Even inmasseren en dan voelt hij weer als een shampoo, en mijn haar is effectief schoon achteraf. Ik gebruik hem op mijn haarwortels, -lengtes én -punten.

Na het wassen breng ik dan ook de Extraordinary Oil aan op mijn punten voor extra verzorging en bescherming. Het resultaat? Mijn haar ziet er zacht en glad uit, en voel verzorgd. Mijn haar is blij!

De L'Oréal Paris More Than Shampoo is verkrijgbaar bij de drogist en online, en is uiteraard heel betaalbaar! Van mij krijgt hij 5 sterren! 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?

Comments


bottom of page