top of page

Kneipp Good Night 💤

De laatste tijd heb ik het moeilijk met in slaap te vallen, dus ik probeer om een kort me-time momentje in te lassen net voor ik in bed kruip. Even ontspannen en tegelijkertijd mijn huid verzorgen, met twee nieuwe productjes van de Kneipp Good Night lijn.


 

Ik ben zelf ontzettend gevoelig aan geuren. Een geur kan mijn beleving van momenten sterk beïnvloeden, dus ik hou van sfeervolle geuren. Ik kreeg een perspakketje met twee producten uit de Kneipp Good Night lijn opgestuurd tijdens de kerstperiode (zie je mijn kerstboom nog op de achtergrond staan?). Het huis was alvast gevuld met een heerlijke dennengeur van mijn kerstboom, en dat heerlijke aroma werd versterkt door de Kneipp Good Night producten.


De Kneipp Good Night producten bieden een warme houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris biedt ondersteuning om het hoofd tot rust te laten komen, waardoor je beter in slaap valt en de volgende ochtend weer fris wakker wordt.

Dat is een perfecte omschrijving, vind ik, want bij mijn eerste snufje voelde ik het helemaal!


Na mijn douche gebruik ik meteen de Kneipp Good Night Rich Caring Body Milk. Dit is wat Kneipp er zelf over zegt:

De Kneipp Rich Caring body milk Good Night met sheabutter en celbeschermende vitamine E, hydrateert, voedt en ondersteunt de huidbarrière. Een hydratatiebooster tijdens de nacht met een ontspannende werking. De kalmerende warme houtachtige geurcombinatie van natuurlijke amyris en alpenden geeft ondersteuning bij onrust en slaapproblemen.. Twee waardevolle etherische oliën afkomstig van een berkenboom en een naaldboom uit de Alpen. Deze body milk is geschikt voor de normale en droge huid, is licht van structuur en trekt extra snel in na het aanbrengen. Slaap als een roosje en wordt met een verzorgde huid weer wakker!

En ik ben het ermee eens. Na een paar minuten is de lotion volledig ingetrokken, en mijn huid ruikt heerlijk. De geur is enorm rustgevend, en ik denk dat de combinatie van een zelfmassage tijdens het aanbrengen, een goed gehydrateerde huid om mee in bed te kruipen, en de zalige geur een ideale combinatie is om mee in slaap te vallen.


Kneipp Good Night Rich Caring Body Lotion, € 10,49

Voor nog wat meer verzorging gebruikte ik de Rich Caring Body Cream uit de Kneipp Good Night lijn. Nog iets rijker dan de lotion, heeft deze Body Cream wat meer tijd nodig om in te trekken, maar hij is daardoor ideaal om mijn droogste plekken aan te pakken. Ik gebruik hem als tweede laag verzorging op mijn benen en mijn onderrug.

Dit zegt Kneipp zelf over de Good Night Rich Caring Body Cream:

De Rich Caring body cream Good Night hydrateert, voedt en ondersteunt de huidbarrière met hoogwaardige natuurlijke bestanddelen als sheabutter en celbeschermende vitamine E. Het is een heerlijk geurende ontspannende body crème die de huid een extra portie verzorging biedt tijdens de nacht.

Kneipp Good Night Rich Caring Body Cream, € 12,49

Conclusie

Het zijn vaak de kleine dingen die het grote verschil kunnen maken. Een kort moment voor mezelf met de heerlijke geurbeleving van de Kneipp Good Night producten maakt mij 's avonds meteen ontspannen, en het is zalig om in bed te gaan liggen met een verzorgde huid, en de relaxerende geur van alpenden en amyris op mijn huid.


Kneipp Good Night Rich Caring Body Lotion, € 10,49

Kneipp Good Night Rich Caring Body Cream, € 12,49


Wat is jouw avondritueel?


 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page