top of page

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
  1. Line & Lash Adhesive Eyeliner Black

  2. Line & Lash Adhesive Eyeliner Clear

  3. Luxe 3D Aurora Lashes

  4. Luxe 3D Tiffany Lashes

  5. Pro Magnetic Fluttery Light 7

  6. Pro Magnetic Fluttery Light 117

  7. Lash Applicator

  8. Lash Curler

Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?
Ken jij de valse wimpers van Eylure al?

Conclusie De magnetische wimpers vind ik echt heel fijn in gebruik. Ik ben geen held in het aanbrengen van valse wimpers, en daarom laat ik ze vaak in de kast liggen. Ik zie mezelf de Pro Magnetic wimpers zeker dragen voor een feestje. De Luxe 3D lashes heb ik nog niet uitgeprobeerd (ik weet niet of ik het aan durf) maar zodra de coronamaatregelen wat soepeler worden en we weer naar leuke evenementen kunnen gaan, haal ik ze zeker nog eens boven om te experimenteren. Beloofd! De producten van Eylure zijn verkrijgbaar bij de drogist. 

Draag jij soms nepwimpers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimerP.S.: Volg je me al?  FacebookInstagramTwitterYouTubeBloglovin

Kommentare


bottom of page