top of page

Kate Spade New York Sparkle

Kate Spade New York Sparkle

  1. Zwarte bes

  2. Roze peperMiddennoten

  3. Pioenroos

  4. HagedoornBasisnoten

  5. Vanille

  6. Crème brûlée

  7. Ceder Meteen ruik je de heerlijke pioenroos. Het parfum is heel bloemig en zoet, maar zonder overweldigend te zijn. De geur is diep en rijk, en na een tijdje ruik ik ook cederhout. Heerlijk! Ik vind het ook heel interessant dat er crème brûlée noten in de geur zitten. Dat maakt het parfum volgens mij zo zoet, maar op een niet-snoeperige manier.

Conclusie Kate Spade New York Sparkle is een perfecte geur voor jou als je een parfum zoekt dat heel stijlvol maar toch heel zoet is. De geur is vooral bloemig en zoet, met fruitige toetsen en een warmzoete basis. Een fantastische geur, en laten we eerlijk zijn: de verpakking is ook echt prachtig. Kate Spade New York Sparkle, € 42,90 voor 40ml

Heb jij al een parfum van Kate Spade geroken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimerP.S.: Volg je me al?  FacebookInstagramTwitterYouTubeBloglovin

Comments


bottom of page