top of page

KAB Cosmetics Stiletto Lipstick

Tegenwoordig draag ik vaak dezelfde lipsticks, want ik heb een paar favorieten die ik afwissel. Toch probeer ik soms iets nieuws uit, en vandaag is dat de KAB Cosmetics Stiletto Lipstick uit de In The Nude collectie.


 

Ik kende KAB Cosmetics nog niet, totdat ik een product in een subscription box kreeg en meteen geïntrigeerd was. KAB staat voor Kim, Ariana en Brielle Bierman, die zijn gestart met een aantal lipkits, maar nu hebben ze allerlei producten.


De In The Nude collectie is een lijn met nude lipsticks, die je zowel apart als in een set kan kopen. Het is altijd een uitdaging om die perfecte nude lip te vinden, dus ik was benieuwd of Stiletto voor mij de uitkomst zou zijn.
De formule is rijk, crèmig en zacht, waardoor hij gemakkelijk is om aan te brengen en comfortabel op de lippen zit. De kleur is een mooie neutrale tot koele nude tint die niet te donker en niet te licht is. Qua tint is hij op het eerste zicht voor mij een beetje te koel, maar ik geef hem wel een kans.Meestal draag ik vloeibare lipsticks, die superlang blijven zitten, maar ik was best verbaasd over deze KAB lipstick. Hij bleef urenlang zitten en droogde mijn lippen niet uit, en zelfs nadat ik wat gegeten en gedronken had zat hij er nog mooi op. De kleur blijft mooi zitten en de lipstick vervaagt op een hele zachte manier.


De lipstick zit in een strakke, roze verpakking met het logo van KAB Cosmetics op de zijkant. Hij voelt heel luxueus aan en ik neem hem altijd gemakkelijk in mijn handtas mee, voor het geval ik hem moet bijwerken.


De kwaliteit zit echt goed, maar de prijs is wel aan de hoge kant. Een ander nadeel is dat ik hem niet meteen kan vinden in een van de webshops waar ik meestal mijn make-up bestel, of op een andere Belgische of Nederlandse webshop. Je kan de producten wel op hun eigen webshop bestellen, dat is www.kabcosmetics.com, en dan betaal je $15 verzendkosten.


Conclusie


De lipstick voelt heel zacht op mijn lippen en blijft lang zitten voor zo'n romige lipstick. Voor mij is de kleur helaas net iets te koel, waardoor ik hem waarschijnlijk niet vaak zal gebruiken, maar mijn interesse voor de lipsticks van KAB is zeker gewekt!KAB Cosmetics Stiletto Lipstick, $18 (omgerekend €16,39)Wat vind jij van deze lipsticks? Kende jij KAB al?
 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page