top of page

Het is koud! 3 winterjas trends

Shearling Een van de grootste trends deze winter is shearling. Het is een nieuw woord voor een oude trend, want je herkent de look meteen omdat het zo'n klassieker is. Shearling is een lamsvel waarvan een zijde is ingevet en geverfd. De gladde kant wordt dan aan de buitenkant gedragen, en de vacht aan de binnenkant. Dit jaar gaan we meestal voor een namaakleer, maar wel met die typische zachte finish en randjes met schapenlook. Dit is een trend waar ik me helemaal in kan vinden, want voor mij moeten winterjassen warm zijn. Met een shearling is dat geen probleem én je ziet er ook nog eens hip uit! Mijn favorieten:

Op de piste Een paar jaar geleden ben ik voor de eerste keer op skireis geweest, en ik had totaal geen aangepaste ski-kleding. Nu zou dat geen probleem meer zijn, want we zien steeds vaker ski-kleding op straat. Draag dus zeker die warme ski-jas om naar je werk te gaan, want het is helemaal hip! Het grote voordeel van je ski-outfit is dat de kleding speciaal is gemaakt om je te beschermen tegen de koude en vaak natte weersomstandigheden van op de piste. Zalig, toch? Mijn favorieten:

Doorstikt Onmisbaar deze winter is een gewatteerde jas met stiksels. Ik moet zeggen dat ik zelf eerst moest denken aan mijn oma, die dit soort jassen heel vaak droeg. Ze zou nu dus weer helemaal hip zijn, want deze warme jassentrend is weer terug van weggeweest. Kies voor een waterwerende stof die je beschermt tegen de regen en de wind, en de vulling in de jas zorgt ervoor dat je perfect geïsoleerd bent en warm blijft doorheen koude dagen. Mijn favorieten: 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimerP.S.: Volg je me al?  FacebookInstagramTwitterYouTubeBloglovin

Yorumlar


bottom of page