top of page

5 manieren om de Glow Tonic van Pixi Beauty te gebruiken

Het is ondertussen een gekend en geprezen product: de Glow Tonic van Pixi Beauty. De tonic is multi-inzetbaar, op verschillende plekken van je lichaam, en ik heb ondertussen al menig flesjes opgemaakt. In dit artikel vertel ik je 5 manieren waarop ik de Glow Tonic in mijn beauty routine gebruik!


 

De meeste mensen kennen de Glow Tonic van Pixi als een exfoliërende tonic. Natuurlijk is hij daar zeer geschikt voor, maar wist je ook dat je de Glow Tonic ook op andere manieren kan gebruiken?

Als tonic voor je gezicht


Laten we beginnen met de meest vanzelfsprekende toepassing: als tonic voor het gezicht. Sluit je skincare routine af met de Pixi Glow Tonic voor een exfoliërend effect. Gebruik de tonic op een wattenschijfje om de laatste restjes vuil en make-up weg te halen, of gewoon met je handen zodat dode huidcellen worden geëxfoliëerd en poriën kleiner worden dankzij het glycolzuur in de formule.


Op je rug en hals


Als je net als ik last hebt van pukkeltjes en onzuiverheden op je rug of hals en borst, kan je de Pixi Glow Tonic inzetten om de huid gladder te maken. De exfoliërende en antibacteriële eigenschappen van glycolzuur kunnen helpen bij het verminderen van acne en het voorkomen van nieuwe puistjes.

Tip: doe een beetje van de Glow Tonic in een sprayflesje en verstuif de tonic over je rug zodat je je schouders niet uit de kom moet trekken om de tonic aan te brengen.


Op je lichaam tegen ingegroeide haartjes


De Pixi Glow Tonic is ook een ideaal product om te gebruiken na het scheren of harsen om te voorkomen dat je ingegroeide haartjes krijgt. Dankzij zijn exfoliërende werking verwijdert de tonic dode huidcellen, waardoor je huid zachter en gladder wordt en blijft. Ik zweer al jaren bij de Pixi Glow Tonic voor mijn bikinilijn!

Op je oksels


Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar ik gebruik de Pixi Glow Tonic bijna elke dag op mijn oksels. Ik scheer mijn oksels met een mesje, dus ik gebruik de Glow Tonic om ingegroeide haartjes te voorkomen, maar ook om onaangename geurtjes onder mijn oksels te vermijden. Door mijn oksels te exfoliëren ruiken ze altijd fris!


Om op te frissen doorheen de dag


De Pixi Glow Tonic bestaat ook in kleine flesjes, en dat vind ik handig omdat ik er dan gemakkelijk eentje in mijn handtas kan stoppen. Doe wat Glow Tonic op een wattenschijfje en dep het zachtjes op je gezicht voor een snelle opfrissing en om overtollige olie te verwijderen gedurende de dag.


Onthoud wel dat het belangrijk is om altijd een zonbescherming met een hoge SPF te gebruiken als je producten met glycolzuur gebruikt, omdat ze de huid gevoeliger kunnen maken voor de zon.


Waarvoor gebruik jij de Pixi Glow Tonic? 

P.S.: Volg je me al?


Comments


bottom of page