top of page

4 x Budget Producten gereviewd

Ik hou van budget beauty. Ik ben oprecht van mening dat een mooie make-up look niet duur hoeft te zijn. Onlangs kreeg ik een pakketje met de Maybelline Sky High Mascara, Tattoo Liner en een SuperStay Matte Ink, en een NYX Lip Lingerie. Vandaag vertel ik er alles over. 4 x Budget Producten gereviewd

De pauze is voorbij, druk play! Met deze vier producten creëer je een mooie make-up look voor weinig geld.

In het pakketje zaten vier producten, waarvan ik er drie eigenlijk al heel goed ken. Toch overloop ik ze allemaal nog eens, dus let's go!


4 x Budget Producten gereviewd

Ik begin met twee producten voor de ogen. Links zie je de Maybelline Lash Sensational Sky High mascara. Dit is niet de eerste keer dat ik hem gebruik, en ik ben heel blij dat ik hem weer binnen heb. Het is een hele goede mascara als je vooral op zoek bent naar lengte. Vergelijk hieronder mijn wimpers zonder en met de mascara. Klik hier voor mijn uitgebreide review over de Maybelline Sky High mascara.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Ook de Tattoo Liner is voor mij geen onbekende. Ik gebruik hem nog steeds bijna elke dag, want ik kreeg onlangs alle kleuren opgestuurd en ik was meteen overtuigd. Ze blijven gewoon geweldig goed zitten. Een topper! Klik hier voor mijn volledige review over de Maybelline Tattoo Liners.

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner

(Sorry voor mijn giraffenprint, een slechte zelfbruiner veroorzaakte de vlekjes op mijn huid, maar dat is ondertussen opgelost)

4 x Budget Producten gereviewd

Opnieuw een product dat ik al ken. In 2017 schreef ik de eerste keer over de Maybelline Super Stay Matte Ink lipsticks. De voorbije maanden ben ik weer heel erg into deze lipsticks, want ze blijven zo ongelooflijk goed zitten. Ik heb ondertussen al heel wat van hun kleurtjes, en deze felle fuchsia tint is een mooie aanvulling aan mijn collectie.

4 x Budget Producten gereviewd
4 x Budget Producten gereviewd

Als je graag felle lipsticks draagt, is deze écht iets voor jou. Fel en kleurrijk, je wordt er meteen vrolijk van. Ook deze Matte Ink blijft keilang zitten, echt totdat je hem weghaalt met make-up remover.

4 x Budget Producten gereviewd

Tot slot het enige product dat ik nog niet had geprobeerd: de NYX Lip Lingerie Shimmer. De Lip Lingeries van NYX zijn een soort van My Lips But Better glossjes, als ik het goed heb, in neutrale nude kleuren.

4 x Budget Producten gereviewd
4 x Budget Producten gereviewd

De textuur van deze lipstick/lipgloss is heel interessant. Het is echt iets tussen een vloeibare lipstick en een gloss, en het effect op mijn lippen is als van een glanzende lipstick. De NYX Lip Lingerie is lichtjes kleverig, maar voelt wel heel hydraterend aan op mijn lippen. De kleur, echter, is niet helemaal mijn ding. Ik sta niet goed met dit soort koele, bruine kleuren, maar ik weet zeker dat er mensen zijn waar deze tint dé perfecte nude voor is.

4 x Budget Producten gereviewd

Conclusie

Ik hield al van budget beauty producten, en na deze vier producten is mijn liefde enkel bevestigd. Drie producten kende ik al, en zijn toevallig al favorieten van mij, en de NYX Lip Lingerie is een mooie nieuwe ontdekking.

Wat ik eerder al zei is bij deze bevestigd: voor een mooie make-up look hoef je niet veel geld uit te geven.

Gebruik jij budget beautyproducten?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?

Comments


bottom of page