top of page

La Provençale Bio Serum van de Jeugdigheid + Zuiverende Reinigingsscrub

La Provençale Bio Serum van de Jeugdigheid + Zuiverende Reinigingsscrub
  1. Zuiverende Reinigingsscrub

  2. Serum van de Jeugdigheid


La Provençale Bio Serum van de Jeugdigheid + Zuiverende Reinigingsscrub

Conclusie 1 op 2. Het Serum van de Jeugdigheid is een echte favoriet geworden die ik al een paar weken elke dag gebruik. Hij hydrateert supergoed en de geur maakt mij blij! De Zuiverende Reinigingsscrub bevat hele kleine stukjes olijfpit, maar die zijn voor mijn gezicht een beetje te scherp. Ik gebruik de scrub nu voor mijn lichaam, en dat werkt dan wel weer prima.

Ken jij La Provençale Bio al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimerP.S.: Volg je me al?  FacebookInstagramTwitterYouTubeBloglovin

Comments


bottom of page